Regulier ticket

€1,900,-


Food Impactors Summit 2025 - 25 & 26 maart


Disruptors ticket

€500,-


Food Impactors Summit 2025 - 25 & 26 maart


Food100 ticket

€400,-


Food Impactors Summit 2025 - 25 & 26 maart


 

 

 

 

 

De deelnamekosten bedragen €1900,- inclusief overnachting. Voor disruptors geldt een afwijkend tarief*, zij betalen €500,= per persoon. Voor voedselveranderaars uit de FOOD100 lijst geldt ook een afwijkend tarief, zij betalen €400,= per persoon.

Na inschrijving is annulering niet meer mogelijk. Inschrijving is persoonsgebonden. Ik kan me uitsluitend laten vervangen door iemand van gelijkwaardig niveau indien de organisatie daarmee akkoord is.

De volgorde van inschrijving is bepalend indien het maximaal aantal personen dat deel kan nemen wordt overschreden.

Deelname is op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor enige schade, hoe ook genaamd, die de deelnemer mocht lijden als gevolg van de deelname. Tevens is de organisatie niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade aan eigendommen. 

Wanneer kom je in aanmerking voor de Disruptor-fee?

Als je minder dan 10 jaar actief bent met je huidige bedrijf; als je minder dan 10 mensen in dienst hebt en als je minder dan €10 miljoen jaaromzet draait. 

 

Beoordeling inschrijvingen
Inschrijving is persoonsgebonden. Iedere aanmelding wordt door de organisatie objectief en kritisch beoordeeld. De organisatie behoudt het recht om – met heldere argumentatie – een inschrijving te weigeren. Niet de functietitel, maar wel de veranderbereidheid is doorslaggevend. Je kunt alleen deelnemen als je actief bent als een schakel in de keten (en niet als je er dienstverlenend aan bent). Deelnemers moeten aantoonbaar invloed uit kunnen oefenen op het beleid van hun organisatie. Alleen zo kunnen we de kwaliteit van het deelnemersveld garanderen.

 
Iemand voordragen?
De organisatie benadert selectief en doelgericht bedrijven en disruptors waarvan de deelname aan het netwerk waardevol wordt geacht. Ken je iemand die binnen dit netwerk absoluut niet mag ontbreken? Laat het ons weten via info@foodimpactors.nl