EARLY BIRD REGULIER

€1.750,-


150 euro korting, reserveer voor 1 oktober 2024


EARLY BIRD DISRUPTOR

€400,-


100 euro korting, reserveer voor 1 oktober 2024


FOOD100 TICKET

€400,-


Enkel voor de Food100 2023 & 2024


 

 

 

 

 

Deelnamekosten

De Early Bird deelnamekosten bedragen €1750, incl. overnachting. Voor disruptors geldt een afwijkend tarief, zij betalen een Early Bird tarief van €400 per persoon. Voor voedselveranderaars uit de FOOD100 lijst geldt ook een afwijkend tarief, zij betalen €400 per persoon.

Vanaf 1 oktober 2024 geldt het reguliere tarief van €1900 per persoon, incl. overnachting. Voor disruptors geldt vanaf dan het tarief van €500 per persoon, incl. overnachting.

Wanneer kom je in aanmerking voor de Disruptor-fee?

Als je minder dan 10 jaar actief bent met je huidige bedrijf; als je minder dan 10 mensen in dienst hebt en als je minder dan €10 miljoen jaaromzet draait.

Iemand voordragen?

De organisatie benadert selectief en doelgericht bedrijven en disruptors waarvan de deelname aan het netwerk waardevol wordt geacht. Ken je iemand die binnen dit netwerk absoluut niet mag ontbreken? Laat het ons weten.

Beoordeling inschrijvingen

Inschrijving is persoonsgebonden. Iedere aanmelding wordt door de organisatie objectief en kritisch beoordeeld. De organisatie behoudt het recht om – met heldere argumentatie – een inschrijving te weigeren. Niet de functietitel, maar wel de veranderbereidheid is doorslaggevend. Je kunt alleen deelnemen als je actief bent als een schakel in de keten (en niet als je er dienstverlenend aan bent). Deelnemers moeten aantoonbaar invloed uit kunnen oefenen op het beleid van hun organisatie. Alleen zo kunnen we de kwaliteit van het deelnemersveld garanderen.

 
Voorwaarden

Na inschrijving is annulering niet meer mogelijk. Inschrijving is persoonsgebonden en kan uitsluitend vervangen worden door iemand van gelijkwaardig niveau indien de organisatie daarmee akkoord is. De volgorde van inschrijving is bepalend indien het maximaal aantal personen dat deel kan nemen wordt overschreden. Deelname is op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor enige schade, hoe ook genaamd, die de deelnemer mocht lijden als gevolg van de deelname. Tevens is de organisatie niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade aan eigendommen.