DE FOOD IMPACTORS JOURNEY IS VAN START
Met de workshops willen we de kartrekkers van de gevestigde orde in de foodmarkt in verbinding brengen met disruptieve gamechangers (en vise versa), om zodoende meer impact te gaan maken als het gaat om de broodnodige veranderingen rondom gezondheid, welzijn, duurzaamheid, dierenwelzijn, arbeids-omstandigheden, CO2 uitstoot, etc.
Op 29 januari 2019 heeft de eerste, van in totaal drie workshops, plaatsgevonden bij Albert Heijn in Zaandam. De gastvrouw van de kick off van de Food Impactors Journey was Marit van Egmond, CEO Albert Heijn.
De doelstelling van deze eerste workshopmiddag was 'verkenning' / 'bewustwording', de 2e workshopmiddag op 2 april staat in het teken van 'Constraints; wat houdt ons tegen?' & tijdens de laatste workshopmiddag op 24 juni gaan we denken in oplossingsrichtingen.
De journey van 3 workshopmiddagen moet gaan leiden tot de Food Impactors Summit op 31 maart en 1 april 2020.
The Food Impactors is een gezamenlijk initiatief van Food Reflection en Foodservice Network.
Enrique Figee (1963) is de oprichter van FoodReflection en al ruim 30 jaar actief in de foodbranche. Food Reflection is een gerenommeerde sparringpartner voor vele leidinggevenden in de Nederlandse food- en foodservicesector. FoodReflection is gespecialiseerd in vraagstukken van strategische en organisatorische aard. Personal- en teamcoaching vormen een belangrijk onderdeel van de aanpak.
www.foodreflection.nl
Foodservice Network Nederland is een netwerkorganisatie voor de beslissers van de meest toonaangevende foodservicebedrijven in Nederland. Sinds de oprichting in 2002 is Foodservice Network Nederland uitgegroeid tot een netwerkorganisatie van meer dan 160 bedrijven en 350 persoonlijke leden. Jaarlijks worden er inspirerende bijeenkomsten, themadagen, trendtours en een masterclass georganiseerd, die bekend staan om hun informatieve en informele karakter en de krachtige netwerkfunctie.
www.foodservicenetwork.nl