Inschrijfformulier Food Impactors Summit 2023


 

Hierbij schrijf ik me in voor de Food Impactors Summit op 28 & 29 maart 2023 en ga ik akkoord met de onderstaande voorwaarden.

De deelnamekosten bedragen €1900,- inclusief overnachting. Voor disruptors geldt een afwijkend tarief*, zij betalen €500,= per persoon. Voor voedselveranderaars uit de FOOD100 lijst geldt ook een afwijkend tarief, zij betalen €400,= per persoon.

Na inschrijving is annulering niet meer mogelijk. Inschrijving is persoonsgebonden. Ik kan me uitsluitend laten vervangen door iemand van gelijkwaardig niveau indien de organisatie daarmee akkoord is.

De volgorde van inschrijving is bepalend indien het maximaal aantal personen dat deel kan nemen wordt overschreden.

Deelname is op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor enige schade, hoe ook genaamd, die de deelnemer mocht lijden als gevolg van de deelname. Tevens is de organisatie niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade aan eigendommen. 

*Wanneer kom je in aanmerking voor de Disruptor-fee?

Als je minder dan 10 jaar actief bent met je huidige bedrijf; als je minder dan 10 mensen in dienst hebt en als je minder dan €10 miljoen jaaromzet draait. 

Beoordeling inschrijvingen

Inschrijving is persoonsgebonden. Iedere aanmelding wordt door de organisatie objectief en kritisch beoordeeld. De organisatie behoudt het recht om – met heldere argumentatie – een inschrijving te weigeren. Niet de functietitel, maar wel de veranderbereidheid is doorslaggevend. Je kunt alleen deelnemen als je actief bent als een schakel in de keten (en niet als je er dienstverlenend aan bent). Deelnemers moeten aantoonbaar invloed uit kunnen oefenen op het beleid van hun organisatie. Alleen zo kunnen we de kwaliteit van het deelnemersveld garanderen.

 

Iemand voordragen?

De organisatie benadert selectief en doelgericht bedrijven en disruptors waarvan de deelname aan het netwerk waardevol wordt geacht. Ken je iemand die binnen dit netwerk absoluut niet mag ontbreken? Laat het ons weten via info@foodimpactors.nl

 
 

De Food Impactors Summit wordt mede mogelijk gemaakt door

Initiatiefnemers

Food Impactors is een gezamenlijk initiatief van Food Reflection en Foodservice Network.
 

FoodReflection

Enrique Figee (1963) is de oprichter van FoodReflection en al ruim 30 jaar actief in de foodbranche. Food Reflection is een gerenommeerde sparringpartner voor vele leidinggevenden in de Nederlandse food- en foodservicesector. FoodReflection is gespecialiseerd in vraagstukken van strategische en organisatorische aard. Personal- en teamcoaching vormen een belangrijk onderdeel van de aanpak.
www.foodreflection.nl

Foodservice Network

Foodservice Network Nederland is een netwerkorganisatie voor de beslissers van de meest toonaangevende foodservicebedrijven in Nederland. Sinds de oprichting in 2002 is Foodservice Network Nederland uitgegroeid tot een netwerkorganisatie van meer dan 160 bedrijven en 350 persoonlijke leden. Jaarlijks worden er inspirerende bijeenkomsten, themadagen, trendtours en een masterclass georganiseerd, die bekend staan om hun informatieve en informele karakter en de krachtige netwerkfunctie.
www.foodservicenetwork.nl