Food Impactors Summit 2021

De Food Impactors Summit 2021 is doorontwikkeld vanuit de succesformule van de CEO Convention. In de afgelopen 15 jaar hebben we 10 bijeenkomsten georganiseerd voor de Executives in de Nederlandse foodbranche. Op 6 & 7 juli 2021 vond de eerste Food Impactors Summit plaats bij hotel de Bilderberg te Oosterbeek. Op 28 & 29 maart 2023 vindt de tweede editie van de Food Impactors Summit plaats. 

Koop hier je ticket!
 

Food Impactors workshops 2019 

Onder leiding van zeven bevlogen professionele inleiders hebben we in 2019, samen met het netwerk via drie workshops gewerkt aan het programma van de Food Impactors Summit 2021. Sessie 1 stond in het teken van de belemmeringen die ons nu tegenhouden om samen meer duurzame impact te maken. Sessie 2 draaide om de kansen en oplossingsrichtingen. En in sessie 3 hebben we getracht om zo concrete mogelijk antwoord te geven op de vraag (die toen nog luidde): ‘Wat hebben we te doen tijdens de Food Impactors Summit in 2020?’ Op basis van de uitkomsten zijn we gekomen tot de inhoud en het format van het programma van de Food Impactors Summit.

Bekijk het verslag van de drie workshops:29 januari 2019

Albert Heijn, Zaandam

De eerste workshop vond plaats bij Albert Heijn in Zaandam. 

Deze workshop stond in het teken van 'verkenning' en 'bewustwording'. De aftrap van de Workshops van Food Impactors.

 BEKIJK DE FOTO'S   Open het magazine

 2 april 2019

The Green House, Albron, Utrecht

Tijdens de tweede workshop waren we te gast bij The Green House in Utrecht.

Op deze geheel duurzame plek gingen we aan de slag met 'belemmeringen' en 'constraints'.

   BEKIJK DE FOTO'S   Open het magazine24 juni 2019

Rabobank, Utrecht

De derde en laatste workshop vond plaats bij de Rabobank in Utrecht op de Executive Floor, met een prachtig uitzicht.

Hier gingen wij aan de slag met oplossingsgericht denken.

   BEKIJK DE FOTO'S    Open het magazine

Terugblik Food Impactors Summit 2021

De eerste Food Impactors Summit met thema 'Betekenis geven - van bewust zijn naar bewust doen' heeft plaatsgevonden op 6 en 7 juli 2021 bij hotel De Bilderberg in Oosterbeek. Sprekers die voor een inspirerend programma hebben gezorgd waren: Paul Polman (voorm. CEO Unilever), Wiebe Draijer (Rabobank), Sander Schimmelpenninck (moderator, journalist en ondernemer), Arjuna Huis in 't Veld (boerin De Melkbrouwerij), Jan Terlouw (oud-politicus), Arjan Erkel (antropoloog en oud-medewerker Artsen zonder Grenzen),  de  klimaatjongeren: Wouter van Leeuwen & Winnie Oussoren (Youth For Climate NL), Harmen van Sprang (Sharing Cities Alliance) en Lelani Lewis (oprichter Code Noir).

Bekijk de samenvatting en de foto'sPaul Polman - voormalig CEO van Unilever

Lees het artikel van Food Inspiration over Paul Polman


Arjan Erkel, Harmen van Sprang, Wiebe Draijer en Jan Terlouw

BEKIJK DE BIJDRAGEN VAN o.a. deze sprekers OP HET KENNISPLATFORM


Disruptors: Lelani Lewis, Ivo van Dijk, Arjuna Huis in 't Veld en Winnie Oussoren

BEKIJK DE BIJDRAGEN VAN LELANI EN ARJUNA OP HET KENNISPLATFORM

Het kennisplatform van Food Impactors:

Heb je uitzendingen gemist of kon je niet bij de Food Impactors Summit 2021 zijn? Geen probleem! Via het kennisplatform van de Food Impactors kijk je de uitzendigen en fragmenten gemakkelijk terug.

Ga naar het Kennisplatform

CEO Convention 

De Food Impactors Summit 2021 is doorontwikkeld vanuit de succesformule van de CEO Convention. In de afgelopen 15 jaar hebben we 10 bijeenkomsten georganiseerd voor de Executives in de Nederlandse foodbranche. 

TERUGBLIK EERDERE CEO CONVENTIONS
 

De Food Impactors Summit wordt mede mogelijk gemaakt door

Initiatiefnemers

Food Impactors is een gezamenlijk initiatief van Food Reflection en Foodservice Network.
 

FoodReflection

Enrique Figee (1963) is de oprichter van FoodReflection en al ruim 30 jaar actief in de foodbranche. Food Reflection is een gerenommeerde sparringpartner voor vele leidinggevenden in de Nederlandse food- en foodservicesector. FoodReflection is gespecialiseerd in vraagstukken van strategische en organisatorische aard. Personal- en teamcoaching vormen een belangrijk onderdeel van de aanpak.
www.foodreflection.nl

Foodservice Network

Foodservice Network Nederland is een netwerkorganisatie voor de beslissers van de meest toonaangevende foodservicebedrijven in Nederland. Sinds de oprichting in 2002 is Foodservice Network Nederland uitgegroeid tot een netwerkorganisatie van meer dan 160 bedrijven en 350 persoonlijke leden. Jaarlijks worden er inspirerende bijeenkomsten, themadagen, trendtours en een masterclass georganiseerd, die bekend staan om hun informatieve en informele karakter en de krachtige netwerkfunctie.
www.foodservicenetwork.nl